Eten en Drinken

Ons sfeervolle en ruime restaurant met ruim zestig zitplekken kenmerkt zich door warme kleuren, fijne stoelen, gezellige zithoekjes en stoere elementen. De look van de opvallende entree van stalen deuren en ramen, komt op verschillende plekken in het restaurant terug. Wij creëren hier graag een fijne plek voor onze gasten om te genieten van het eten en drinken.

Naast een heerlijk kopje koffie met iets lekkers erbij, is er ook volop keuze uit de door ons zorgvuldig geselecteerde wijnen, andere borrels en borrelhapjes daarbij. Onze eigentijdse menukaart staat vol overheerlijke lunch- en dinergerechten. Vers, verrassend, smaakvol, betaalbaar en zonder poespas.

Bij mooi weer openen we graag de terrasdeuren! Met uitzicht op de gracht, de stadswallen en molen De Hoop, smaakt alles nét iets lekkerder. Dit is de perfecte plek om na een bezoek aan onze historische stad even tot rust te komen en na te genieten. Ook is ons restaurant en terras een ideale tussenstop voor wielrenners, motorrijders, watersporters en wandelaars.

 

Online reserveren!

Ervaar het gemak van online reserveren.
Klik rechtsonderin op "Reserveren" en kies uw favoriete moment.
Reserveren toch niet gelukt of heeft u liever iemand aan de telefoon, bel ons dan op 0519 - 29 23 80

 

Bekijk hier onze lunch, diner en borrel kaart.